CraftPont és Támogatás

Lehetőséged van támogatni a MineMania szerverhálózatot PayPal-on keresztül, amelynek köszönhetően te értékes CraftPont fizetőeszközt kapsz a szerverünkön, továbbá hozzájárulsz a közösségünk fenntartásának a költségeihez. Ezúton is köszönünk minden támogatást!

PayPal ingyenes, nemzetközi és biztonságos fizetési lehetőséget nyújt amellett, hogy nem kell kiadnod magadról felénk semmi információt, így névtelen is maradhatsz (banki utalásnál elsősorban látjuk a teljes neved, SMS támogatásnál meg nyilván a telefonszámod. Nem mintha kezdenénk vele valamit, de volt, akit ez is zavart).

Támogatás menete:

  1. Létrehozol egy PayPal fiókot, ha még nincs. (Egyéni számla)
  2. A https://www.paypal.me/rb98t linken keresztül tudod megnyitni a felületet, ahol nekünk címezheted támogatni kívánt összeget.
  3. Megadod a támogatni kívánt összeget.
  4. Megjegyzéshez beírod annak a játékosnak a pontos MineMania felhasználónevét, akinek szeretnéd a támogatásért járó craftpontot jóváíratni!
  5. Írj egy adminnak discordon, ha van lehetőséged, screenshotot is küldj a PayPal visszaigazolásáról, hogy végbement a tranzakció. Ahogy ráérünk, jóváírjuk a megjegyzésben jelzett játékosnak a CraftPontot még aznap.

Támogatásért cserébe a MineMania szerverhálózaton CraftPont-ot kapsz, amelyet bármikor felhasználhatsz a /premium paranccsal. Annyi CraftPont jóváírást kapsz, amennyi összeggel támogattad a MineManiát.